Erektor, kapsule

89.44 Kn

Compare
Kategorija:

Opis

Sadrži tribulus / bablji zub koji doprinosi boljoj seksualnoj aktivnosti

MaxiVita Exclusive Erektor sadrži kombinaciju tvari koje imaju pozitivno djelovanje na fiziološke potrebe muškog organizma.
Tribulus Terestis (bablji zub) djeluje kao seksualni stimulans. Ima pozitivan učinak na
spolne organe i hormonsku aktivnost. Zahvaljujući tome često se naziva zelena viagra.
Ginseng pomaže spajanju psihičke i fizičke djelotvornosti. Ima pozitivan učinak i na spolnu neaktivnost. Pozitivno utječe na erekciju i seksualnu učinkovitost kod muškaraca.
Ekstrakt iz ginko bilobe je bogat mnogim aktivnim tvarima, među kojima su flavoni i laktoni. Oni su važni za kognitivne funkcije, pogotovo za mentalne procese (memoriju, koncentraciju, pozornost). Središte tih funkcija je mozak, za koji je bitna dobra cirkulacija krvi.
Šisandra se ubraja među važne adaptogene u tradicionalnoj kineskoj medicini, sa jakim
stimulativnim učinkom. Koristi se u slučajevima umora, sportske iscrpljenosti i za poboljšanje fizičkih i mentalnih performansi.
MaxiVita Exclusive Erektor je dodatak prehrani koji se preporučuje koristiti kod psihičke iscrpljenosti i seksualne pasivnosti.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi

U 3 kapsule

L-arginin

1 500 mg

L-citrulin

180 mg

Ekstrakt šisandre

120mg

Ekstrakt babljeg zuba

150 mg

Ekstrakt sibirskog ginsenga

150 mg

Ekstrak ginko bilobe

45 mg

Sastojci: L-arginin, L-citrulin, ekstrakt korijena sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticosus), ekstrakt iz sjemena babljeg zuba (Tribulus terrestris), ekstrakt ploda šisandre (Schisandra chinesis), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, ekstrakt lista ginko bilobe (Ginkgo biloba), ovojnica kapsule: goveđa želatina, bojilo: titan dioksid.

Uputa za primjenu: Odrasli 2-3 kapsule dnevno odjednom, po mogućnosti 1-4 sata prije spolnog odnosa.

 

Neto količina: 15 kapsula