Imunoglukan P4H® kapsule

197.94 Kn

Compare
Kategorije: ,

Opis

Dodatak prehrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom – vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Sastav kapsula

Kapsula je biljnog podrijetla.

Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharidImunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), vitamin C i cink.

1 kapsula sadrži:
Imunoglukan® 100 mg
Vitamin C 60 mg
Cink 5,0 mg

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kože, kostiju, zubi, desni i krvnih žila. Doprinosi i normalnom metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Povećava apsorpciju željeza te doprinosi regeneraciji reducirane forme vitamina E.

Budući da je sklonost tijela infekcijama veća kada smo umorni i iscrpljeni, uzimanje vitamina C preporučuje se dakle i preventivno i u vrijeme infekcije.

Cink doprinosi održavanju normalne kože, kostiju, kose i noktiju te normalnog vida. Doprinosi i normalnoj sintezi DNA, normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu te metabolizmu ugljikohidrata, proteina, masnih kiselina i makronutrijenata.

Način uporabe

Preporučena dnevna doza: 1 do 3 kapsule jedanput na dan, kroz 2 do 3 mjeseca. Kod povećanih potreba možete uzeti 3 kapsule dnevno kroz 3 dana. Imunoglukan P4H® možete neprekidno uzimati i 6 mjeseci ili više.

Preporučujemo vam da kapsule uzmete na prazan želudac ujutro pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja.

1 kutija sadrži 30 kapsula. Ne žvačite kapsule. Uzmite ih s čašom vode i progutajte cijele.

Imunoglukan P4H® posve je siguran. Primjeren je za cijelu obitelj te za dijabetičare, osobe s alergijama i za vegetarijance. Ne sadrži gluten i laktozu.

Imunoglukan P4H® možete uzimati neprekidno kroz 6 mjeseci.

Upozorenje

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici sa presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s liječnikom.

Imunoglukan P4H® kapsule se ne preporučuju djeci mlađoj od 3 godine. Ako uzimate bilo koji lijek ili imate zdravstvene poteškoće, prije uporabe Imunoglukan P4H® kapsula posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.