Blizny – SILIKONSKI GEL ZA OŽILJKE, 30g

86.98 kn

Compare

Opis

Jedinstveni proizvod s trostrukim djelovanjem. BLIZNY Gel pomaže pri smanjenju, posvjetljavanju i izravnavanju ožiljaka. Prisutnost izokvercitina i medvjetke, a također i alantoina u silikonskoj bazi preparata, utječe na ubrzanje regeneracije oštećene strukture kože. Gel zadržava pravilnu razinu vlažnosti kože, ublažava osjećaj napetosti i svrbež. Bez mirisa.

  • Silikon upotreba silikona u medicini dovela je do preokreta u liječenju ožiljaka. Silikonski gelovi jednostavniji su za primjenu. To je vidljivo na teže dostupnim mjestima na tijelu, na pregibima zglobova i na licu, jer silikon potpomaže ravnomjernije nanošenje gela. Silikon dodatno zaustavlja rast ožiljaka.
  • Izokvercitin organski spoj biljnog podrijetla iz grupe flavonoida. Ima jaka antioksidativna i antihistaminska svojstva te značajno zaustavlja proliferaciju stanica ne dopuštajući suvišan rast tkiva  u obliku keloida.
  • Ekstrakt medvjetke (hydrochinon, flavonoidi, voćne kiseline) potiče izravnavanje kože, smanjuje crvenilo te svijetle mrlje i hiperpigmentaciju.
  • Antoin ubrzava regeneraciju kože.

Indikacije: Gel se preporuča kao preparat koji pomaže

  • Posvjetljavanju i izravnavanju ožiljaka nastalih nakon traume, akni ili operacije, npr. nakon carskog reza ili mazektomije grudi
  • Smanjuje i izravnava strije

Način primjene:

  • Nanijeti lokalno na ožiljak. Potrebno je nanijeti tanak sloj 2-3 puta dnevno na kožu i lagano utrljati.
    Ne upotrebljavati na oštećenoj koži. U slučaju iritacije kože potrebno prestati s primjenom preparata.

BLIZNY Gel je dermatološki ispitan na pacijentima s postoperativnim i posttraumatskim ožiljcima, ožiljcima – posljedicama opekotina i akni na Odjelu za dermatologiju, venereologiju i alergologiju Medicinskog sveučilišta u Gdanjsku.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.