FEMINELLA VAGI C

70,55 kn uključ. PDV

Tablete za rodnicu koje omogućuju zaštitu vaginalne mikrookoline održavanjem ili ponovnom uspostavom fiziološkog pH.

Nema na zalihi

Compare

Opis

Jedna tableta za rodnicu sadrži:
Vitamin C (askorbinska kiselina) 250 mg

 

Primjena Feminella Vagi C tableta za rodnicu u vrlo kratkom roku čini rodnicu neprikladnom za rast nepoželjnih anaeroba odgovornih za nastanak bakterijske vaginoze, a može se primijeniti i tijekom trudnoće. Feminella Vagi C tablete za rodnicu od pomoći su u liječenju i prevenciji bakterijske vaginoze. Posebno su korisne u bolesnica s relapsima bolesti kao i nakon liječenja uobičajenim antibioticima.

Feminella Vagi C tablete za rodnicu štite vaginalnu mikrookolinu putem kontroliranog otpuštanja vitamina C tijekom nekoliko sati pa na taj način dugoročno dovode do povećanja kiselosti čime normaliziraju pH rodnice u kratkom roku.

Feminella Vagi C može se sigurno koristiti tijekom trudnoće i dojenja.

U rijetkim slučajevima može se pojaviti osjećaj pečenja ili svrbež rodnice. U pojedinim slučajevima može doći do pojave preosjetljivosti na jedan ili više sastojaka proizvoda; u takvim slučajevima preporuča se prestanak primjene proizvoda i savjetovanje s liječnikom.

Vitamin C može utjecati na određivanje glukoze u urinu, laktat dehidrogenaze, transaminaza i bilirubina. Vitamin C smanjuje djelovanje antikoagulansa.

Uporaba: Uvedite jednu tabletu za rodnicu na dan, po mogućnosti navečer, prije odlaska na spavanje. Preporučuje se ponoviti primjenu tijekom najmanje 6 dana kako bi se ponovno uspostavio fiziološki pH i normalna vaginalna flora. Ukoliko je potrebno, liječenje se može ponoviti ili produžiti.