NEOSTRATA RESURFACE LOTION PLUS

44,93  uključ. PDV

Iznimno jak losion za eksfolijaciju pomaže ublažiti grubost koja se javlja kod fotooštećene i suhe kože

Compare

Opis

Poboljšava teksturu i blistavost kože.

Iznimno jak losion za eksfolijaciju pomaže ublažiti grubost koja se javlja kod fotooštećene i suhe kože. Umanjuje vidljivost finih linija i bora. Pogodan je za upotrebu na licu i tijelu. Bez mirisa. Razvili dermatolozi.

Iznimno jak losion s glikolnom kiselinom visoke koncentracije, osmišljen je za iskusne korisnike alfa-hidroksi kiselina (AHA) koji preferiraju laganije, nemasne formule za uklanjanje vidljivih znakova starenja kože. Omogućuje učinkovitu eksfolijaciju kako bi se ublažila grubost koja se javlja kod fotooštećene i suhe kože. Losion je pogodan za upotrebu na licu i tijelu. Redovitom upotrebom vidljivo poboljšava teksturu, čistoću i blistavost.

Primjena: Prva dva tjedna nanositi 1x na dan, navečer. Ukoliko se dobro podnosi, nakon dva tjedna nastavite nanositi ujutro i navečer.

Preporučuje se izbjegavati sunce ili svakodnevno koristiti proizvode za zaštitu od sunca tijekom i tjedan dana nakon primjene proizvoda s AHA kako bi se smanjio rizik od sunčevih opeklina i preosjetljivosti.

Pakiranje: 200ml