NEOSTRATA RESURFACE SMOOTH SURFACE GLYCOLIC PEEL

55,15  uključ. PDV

Savršen kućni tretman za svakodnevnu eksfolijaciju

Compare

Opis

Dnevni piling za kućnu upotrebu koji potiče izmjenu stanica i eksfolijaciju za profinjeniju teksturu, bolji ten i vidljivo smanjenje finih linija i bora.

Uključite u svoju dnevnu rutinu blagodati pilinga koji se izvodi u jednom jednostavnom koraku.

Tvorci originalnog pilinga glikolnom kiselinom osmislili su ovaj djelotvoran kućni piling stručno formuliran upotrebom sustava razvijenog u Neostrati koji osigurava učinkovit pH za nježnu no optimalnu penetraciju. Glikolna kiselina potiče eksfolijaciju i izmjenu stanica kako bi očistila pore, poboljšala teksturu i ten. Zaštićeni, revolucionarni Aminofil® gradi prirodni volumen kože i vidljivo umanjuje fine linije i bore. Rezultat je svježija koža glatke površine i ujednačenog tena koja izgleda zdravo.

Jednostavan piling izvodi se u jednom koraku. Nije potrebno ispiranje niti neutralizacija. Odmah nakon upotrebe možete nanijeti hidratantnu kremu.

Primjena: Prije prve upotrebe prelijte jastučiće u posudi sadržajem bočice. Bacite bočicu. Za optimalne rezultate, očišćeno i suho lice obrišite jastučićem svaku večer, pri tome izbjegavajte usne i oči. Ostatak tekućine na licu nježno umasirajte. Nanesite Neostrata kremu. Preporučuje se izbjegavati sunce ili svakodnevno koristiti proizvode za zaštitu od sunca tijekom i tjedan dana nakon primjene proizvoda s AHA kako bi se smanjio rizik od sunčevih opeklina i preosjetljivosti.
10AHA+Aminofil

Pakiranje: 36 dnevnih pilinga, sadrži 36 jastučića + otopinu pilinga 60 ml.