PRONTOSAN GEL ZA RANE 30ml

137.36 kn

Čisto i jednostavno zacjeljivanje rana.

Primijenjuje se kod površinskih akutnih i površinskih kroničnih rana (npr. kožne lezije, ugrizi, razderotine, abrazije, nagnječenja) te kod površinskih opekotina.

Nema na zalihi

Compare

Opis

Prontosan® – jedinstvena kombinacija Betaine & Poliheksanida:

Umanjuje vrijeme zacjeljivanja
Prontosan® sadrži jedinstvene sastojke s dvostrukim učinkom na ranu, Prontosan® stvara okruženje koje je optimalno za zacjeljivanje rane. Nijedan drugi proizvod na tržištu ne pokazuje isti sveobuhvatan učinak.

Uklanja i sprečava biofilm
Zbog jedinstvenog sastojka “betaina” koji je nježan, učinkoviti površinsko aktivni tenzid koji prodire, čisti i uklanja biofilm sa rane.

Spriječava infekcije
Prontosan® sadrži Poliheksanid.
Poliheksanid (PHMB) je antimikrobno sredstvo (0,1%), sa širokim spektrom djelovanja koji smanjuje biološko opterećenje na rani

Olakšava bezbolnu promjenu obloga
Prontosan® je jednostavan za korištenje. Prihvaćen od strane pacijenata iz razloga jer povećava kvalitetu života pacijenata uklanjajući i ublažavajući bol prilikom previjanja rane. Uklanja neugodan miris.

Kompatibilan je sa najčešće korištenim oblogama za rane
Prontosan® učinkovito uklanja biofilm čime je otvoren put za primjenu naprednih obloga za rane koje pomažu u složenom zadatku zacjeljivanja rane. Prontosan® je kompatibilan sa najčešće korištenim oblogama za rane na tržištu.

Možda će vam se također svidjeti…