DOSTAVA I TROŠKOVI

Naručene artikle šaljemo dostavnom službom (Hrvatska pošta d.d., Paket24 ili putem GLS-a) kao paket u roku od 10 radnih dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Troškove slanja i pakiranja snosi kupac. Troškovi slanja iznose:

  • 4€ do 12€ za dostavu unutar Hrvatske, a ovisno o klasi troškova isporuke u kojoj se kupljeni artikl nalazi, odnosno prema o masi artikla.
  • 10€ do 35,50€ za dostavu izvan Hrvatske ( Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija), a ovisno o klasi troškova isporuke u kojoj se kupljeni artikl nalazi, odnosno prema o masi artikla.

Artikli su svrstani u klase troškova isporuke ovisno o težini.

Niti jedna dostavna službe NE NUDI uslugu zvanja primatelja prije dostave odnosno telefonsku najavu dostave.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.

U naselja u koja nije moguća dostava dostavnom službom, narudžbe dostavljamo poštom. Kod otkupnih pošiljki (plaćanje pouzećem) pošta dodatno od primatelja naplaćuje naknadu za transfer gotovine koja ovisi o visini otkupnine (3,66% od iznosa otkupnine).

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Pejdah pharmacia ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.
Zadržavamo pravo da ne pošaljemo narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.