UVJETI KORIŠTENJA STRANICE

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici http://pejdah-pharmacia.hr/ posjetitelj pristaje na uvijete korištenja.

Web stranica http://pejdah-pharmacia.hr/ i pripadajući web shop (web trgovina) u vlasništvu su tvrtke Pejdah pharmacia d.o.o. Pejdah pharmacia d.o.o. je dalje u uvjetima korištenja Prodavatelj, a korisnik stranica http://pejdah-pharmacia.hr/ je Kupac.

Narudžbe u web trgovini Pejdah pharmacie mogu napraviti samo punoljetne osobe.

Odricanje od odgovornosti:

Web stranica http://pejdah-pharmacia.hr/ nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici http://pejdah-pharmacia.hr/ ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.
Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

 

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice http://pejdah-pharmacia.hr/ vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu tvrtke Pejdah pharmacia d.o.o niti http://pejdah-pharmacia.hr/ i Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj na tim starnicama niti se na njih ne odnose ovi Uvjeti korištenja.

Korištenjem web stranice http://pejdah-pharmacia.hr/ smatra se da ste suglasni da http://pejdah-pharmacia.hr/ niti tvrtka Pejdah pharmacia d.o.o neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice http://pejdah-pharmacia.hr/ ili odabirom preparata iz web trgovine.

Informacije o proizvodima:

Informacije o proizvodima ponuđenim na http://pejdah-pharmacia.hr/ su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Tvrtka Pejdah pharmacia d.o.o. zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

 

Prije kupovine proizvoda, osobito dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučamo Vam da se savjetujete s ljekarnikom. Savjetovati se možete telefonski u radnom vremenu  (pon-pet 9-18 h, sub 9-13 h) na 01/ 2334922 ili elektronskom poštom na sandrapejdah@pejdah-pharmacia.hr ili spejdah@gmail.com

Mišljenja izražena u recenziji proizvoda su mišljenja korisnika http://pejdah-pharmacia.hr/ i ne moraju se podudarati s mišljenjima zaposlenika tvrtke Pejdah pharmaci d.o.o..

Prema važećem zakonu, u Hrvatskoj se putem interneta ne smiju prodavati lijekovi. Tvrtka Pejdah pharmacia d.o.o. ima odobrenje od Hrvatske agencije za lijekove i medicinska pomagala za promet medicinskim proizvodima na malo te medicinskim proizvodima na daljinu putem interneta.

Sukladno članku 50. stavak 1. Zakona o medicinskim proizvodima (Narodne novine, br. 76/13.), pravne i fizičke osobe koje obavljaju ljekarničku djelatnost u Republici Hrvatskoj, specijalizirane prodavaonice za promet na malo medicinskih proizvoda i veleprodaje mogu obavljati promet medicinskim proizvodima na daljinu putem Interneta u skladu sa svojom djelatnošću te sukladno posebnom propisu.

Informacije o specijaliziranim prodavaonicama koje obavljaju djelatnost prometa medicinskim proizvodima na daljinu putem Interneta dostupne su u Bazi dozvola za proizvodnju i promet, odnosno ovdje.

 

Sve cijene su izražene u EUR. PDV je uključen u cijenu.

Kako bismo stigli do ponoći obraditi sve narudžbe, dnevne popuste gasimo u 23:45. Ukoliko nije drugačije navedeno, popusti na određene brandove se ne odnose na promo i duo pakiranja.

Jamstvo i servisni uvjeti: 

Ukoliko određeni artikal ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo s predočenjem računa i jamstvenog lista kupac može ostvariti svoja prava.

Reklamacije:

Kupac ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu, o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. U roku 14 dana od primitka proizvoda, Pejdah pharmacia d.o.o. će Kupcu vratiti novac uplačen za proizvod na račun Kupca.

Za hranu, dodatke prehrani, kozmetiku i medicinske proizvode te medicinska pomagala izrađena po specifikaciji potrošača ili koja su jasno prilagođena potrošaču temeljem Zakona nema povrata!

 

Podnošenje prigovora 

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem pošte ili elektroničke pošte ili u poslovnim prostorijama/trgovinama Prodavatelja na adresi Trg hrvatskih Pavlina 2,10090 Zagreb ili Zagrebačka 122,10370 Dugo Selo. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama/trgovinama, Prodavatelj je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Podaci potrebni za podnošenje prigovora:

– poštom – na adresu: Zagrebačka 122, 10370 Dugo Selo ili Trg hrvatskih Pavlina 2, 10090 Zagreb

– e-mailom – na e-mail adresu: sandrapejdah@pejdah-pharmacia.hr ili spejdah@gmail.com

Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

 

Sporovi vezani uz online kupovinu u EU mogu se rješavati i putem ODR (Online Dispute Resolution) platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Pejdah pharmacia d.o.o.

OIB: 26072773490

Sjedište: Zagrebačka 122, 10370 Dugo Selo

Maloprodajna lokacia: Trg hrvatskih Pavlina 2, 10090 Zagreb

Tel. 01/2334-922

E-mail: sandrapejdah@pejdah-pharmacia.hr ili spejdah@gmail.com

Osnivač društva: Sandra Pejdah Šimić – jedini osnivač d.o.o.

Osobe ovlaštene za zastupanje: Sandra Pejdah Šimić – direktor; zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Tvrtka je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-14/22898-4. Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen  je u cijelosti.