MonoDermà® – čisti vitamini za vašu kožu

Svi znamo koliko su vitamini neophodni u svakodnevnoj prehrani kako bi naš organizam bio zdrav i mogao normalno funkcionirati. No međutim, današnji tempo života, stres i nepravilan način prehrane ne osiguravaju nam baš dovoljne količine vitamina.

Također znamo kako je koža naš najveći organ te kako se posljedice nezdravog načina života prvo vide upravo na njoj. A naša koža zahtjeva njegu kako bi bila i ostala zdrava te nas služila dugo, dugo vremena.

Upravo zbog toga, imamo čast predstaviti vam novitet na hrvatskom tržištu, koji je u svijetu već doživio puno, puno pohvala i jako dobro je prihvaćen. Radi se o liniji kozmetičkih proizvoda s jedne strane te medicinskih proizvoda s druge strane, specifičnih po tome što sadrže jedinstvenu formulaciju čistih vitamina u slobodnom obliku, bez konzervansa, dodanih mirisa i boja. Sam proizvod je pakiran u MonoDermoDose® inovativnu dermokozmetičku formulaciju za topikalnu primjenu. Odnosno, to su meke, želatinozne kapsule koje sadrže dostatnu količinu proizvoda za jednokratnu primjenu. Zbog takvog načina pakiranja proizvodu je zaštićen od vanjskih utjecaja i stabilan bez dodatka konzervansa te je minimalan rizik od preosjetljivosti ili alergijskih reakcija, a primjena je vrlo jednostavna. Kapsula se otvori i preparat se istisne na kožu. Jedna kapsula je za jednokratnu primjenu.

Kapsula se nanosi na čistu i suhu kožu, a poslije nje možete nastaviti sa uobičajenim nanošenjem šminke.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Prikazuje se svih 5 rezultata