LEKADOL PLUS C GRANULE 10x5g

LEKADOL® plus C namijenjen je liječenju tegoba uzrokovanih prehladom i gripom te za ublažavanje bolova kod odraslih i djece starije od 12 godina.

LEKADOL® plus C sadrži paracetamol i vitamin C, aktivne sastojke koji djeluju na snižavanje povišene tjelesne temperature, protiv bolova i doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Konzumacija toplog napitka LEKADOL® plus C savjetuje se kod gripe i prehlade kako bi se ublažile tegobe poput:

− povišene tjelesne temperature
− glavobolje
− bolova u mišićima i zglobovima
− bolova u grlu.

LEKADOL® plus C granule otapaju se u toploj vodi ili čaju, a po želji napitku možete dodati i med. LEKADOL® plus C u obliku toplog napitka lakši je za konzumaciju jer je bolesnicima s upaljenom sluznicom usta i grla lakše popiti napitak nego krute oblike lijekova.

Budući da ne sadrži šećer (saharozu), LEKADOL® plus C mogu uzimati i bolesnici sa šećernom bolešću.

LEKADOL® plus C je lijek za ublažavanje lakših tegoba koje ne zahtijevaju savjetovanje s liječnikom i može se kupiti bez recepta. Ipak, lijek je nužno koristiti pažljivo i u skladu s uputama kako bi se postigao najbolji učinak. Bez savjetovanja liječnika LEKADOL® plus C koristite najviše 3 odnosno 5 dana ovisno o indikaciji. Za dodatne informacije, posavjetujte se s ljekarnikom ili liječnikom.

Najnovije informacije o navedenom lijeku dostupne su pretraživanjem baze lijekova Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH (HALMED) na poveznici:http://www.almp.hr/?ln=hr&w=lijekovi