BIODERMA Photoderm AR SPF 50+

15,26  uključ. PDV

Compare

Opis

Opis proizvoda
Photoderm AR krema predstavlja inovaciju u zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Temelji se na konceptu Celularne bioprotekcije® i kombinaciji 4 zaštitna filtera, koji učinkovito štite kožu od UVA i UVB zraka (SPF 50+, UVA 33). Krema sadrži patentiranu kombinaciju sastojaka pod nazivom Rosactiv® koji pospješuje prokrvljenost kože, osobito kod crvenila i preosjetljivosti na promjenu temperature, vjetar i vremenske uvjete. Prirodni pigmenti dobro pokrivaju vidljive nedostatke i nepravilnosti na koži, ujednačavaju boju tena i osiguravaju prirodnu nijansu svježeg izgleda kože. Krema se koristi za zaštitu kože lica preosjetljive na izlaganje sunčevim zrakama. Prikladna je i kao podloga za šminku, ne ostavlja bijele tragove i ne zatvara pore.
Aktivni sastojci proizvoda

  • štiti od UVA i UVB zračenja (Parsol, DBM, Tinosorb M, Tinosorb S)
  • učinkovito štiti od širenja i slabljenja krvnih žila te pojave privremenog ili trajnog crvenila (Rosactiv®)
  • djeluje protuupalno i umirujuće (enoksolon)
  • potiče obrambenu sposobnost stanica kože i štiti vitalne stanične strukture i DNK od oštećenja koja izaziva UV zračenje (kompleks Celularne BIOprotekcije®)
  • ujednačava boju tena (prirodni pigmenti)

 

Način primjene
Nanijeti na kožu prije izlaganja suncu i ravnomjerno razmazati. Ponavljati nanošenje svakih 2 sata, a svakako nakon kupanja, brisanja ili bavljenja sportom. Prije upotrebe protresti tubu.

Količina
30 ml, u tubi