ENCIAN VENEFORTE GEL

3,83  uključ. PDV

Smanjuje prisutnost upala vena, otjecanja, grčeva i osjećaja težine u nogama.

Nema na zalihi

Compare
Kategorija:

Opis

Smanjuje prisutnost upala vena, otjecanja, grčeva i osjećaja težine u nogama.

OPIS PROIZVODA

Proširene i bolne vene na nogama, te osjećaj “teških nogu” svakodnevno predstavljaju problem kod mnogih žena, a ti se problemi pojačavaju s povećanom radnom aktivnosti..

Redovitim korištenjem Veneforte gela moguće je olakšati navedene tegobe i osigurati pomoć cirkulaciji u nogama.

Veneforte gel preporuča se kod:

– napetosti i osjećaja težine u nogama
– bolnih, umornih i teških nogu
– grčeva u nogama
– proširenih vena i ispucanih kapilara, te oslabljene venske cirkulacije općenito.

Ljekovite tvari iz ekstrakta divljeg kestena i sjemenki grožđa efikasno doprinose jačanju stijenki vena, te smanjuju krhkost i propusnost kapilara. Redovitim umasiravanjem 2-3x dnevno Veneforte gela smanjuje se prisutnost upala vena, otjecanja, grčeva i osjećaja težine u nogama. Potiče se bolja prokrvljenost, smanjuje se opasnost od stvaranje ugrušaka, a povećava tonus vena.
Naime, escin iz divljeg kestena dokazano potiče vensku cirkulaciju i tonizira stijenke vena. Tvari poput escina jačaju tonus njihovih stijenki, što je vrlo važno, jer raširene i neelastične vene mogu postati varikozne, ali dovesti i do mnogih drugih komplikacija ( tromboza, hemoroidi – proširenje vena analnog područja ). Utvrđen je učinak escina da smanjuje nastanak edema, a uz to ima izrazito jako protuupalno djelovanje povećavajući čvrstoću i smanjujući propusnost kapilara.
Valja istaknuti kako ekstrakt divljeg kestena sadrži i flavonoide koji sprječavaju sljepljivanje trombocita te stoga djeluju zaštitno na pojavu tromboze.
Sjemenke grožđau sadrži tanine koje imaju zatvarajuća svojstva, flavonoide i stvari koje štite kapilare i djeluju hemostatično (zaustavljaju krvarenje).

Najbolje ga je koristiti ujutro i navečer, tako da tanak sloj Veneforte gela umasirate na bolno područje nogu, uz preporuku da prethodno bolni dio operete, kako bi se gel brže apsorbirao na tom dijelu kože.

Uporaba: U tankom sloju nekoliko puta dnevno nanijeti na noge i lagano umasirati.

Veličina: 250 ml

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.