Espumisan® Easy granule

64,00 kn uključ. PDV

  • medicinski proizvod koji se primjenjuje kako bi se učinkovito uklonila nadutost nastala nakupljanjem plinova i smanjili osjećaj napetosti u trbuhu, napuhnutost, pritisak u gornjem dijelu trbuha i kruljenje u želucu i crijevima.
Compare
Kategorija:

Opis

Espumisan® Easy su granule pripremljene modernom tehnologijom koje sadrže simetikon, tvar koja dovodi do rastvaranja mjehurića plina.

Espumisan® Easy brzo se otopi u ustima, što omogućava da djelatna tvar brzo dođe do želučano-crijevnog sustava, gdje djeluje. Espumisan® Easy pakiran je u pojedinačnim vrećicama, koje uvijek možete nositi sa sobom, kako bi se oslobodili neugodna osjećaja nadutosti ili drugih stanja vezanih uz stvaranje plinova. Granule se ne moraju uzeti s vodom i imaju ugodan okus limuna.

Brzo, jednostavno i djelotvorno ublažava tegobe

  • Jedna vrećica Espumisana Easy sadrži 125 mg simetikona koji učinkovito rastvara i plinove nakupljene u probavnom sustavu te na taj način smanjuje osjećaj punoće i pritiska u trbuhu.

Dobra podnošljivost

  • Espumisan® Easy sadrži simetikon koji se ne apsorbira iz probavnoga sustava. Budući da se izlučuje u nepromijenjenom obliku, mogu ga koristiti trudnice i dojilje. Međutim, preporučuje se posavjetovati s liječnikom prije početka primjene.
  • Simetikon djeluje lokalno, a ne sistemski pa se stoga može uzimati zajedno s drugim lijekovima.
  • Espumisan® Easy ne sadrži šećer i mogu ga uzimati osobe oboljele od dijabetesa.

Jednostavna primjena

  • Espumisan® Easy dostupan je u obliku granula u zasebnim vrećicama. Njihova je primjena jednostavna, bez tekućine.

Ukusan i diskretan

  • Espumisan® Easy vrećice male su i jednostavno se koriste u svako vrijeme, ne nužno kod kuće. Granule imaju ugodan okus limuna.

Pakiranje: 28 vrećica