Femidoc® UROEXPRESS® DIREKT

134.16 kn

Rješenje kod upale mjehura – To Go vrećice

Compare
Kategorija:

Opis

Rješenje kod upale mjehura – To Go vrećice

femidoc® UROEXPRESS® DIREKT upotrebljava se kao pomoć pri liječenju infekcije mokraćnih kanala uzrokovane bakterijom E. coli te kao zaštita od ponovne upale mokraćnih kanala (upale mjehura).

  • Aktivni sastojak po vrećici: 2g D-manoze
  • Uzimanje bez vode
  • Djeluje u 30 min
  • Alternativa antibioticima
  • Brzo, direktno, na putu
  • Klinički provjereno
Grafik, wo jemand trinkt und der Text: schnell, direkt für unterwegs

Simptomi upale mjehura (cistitisa)

— Osjećaj boli i peckanje pri mokrenju

— Čest osjećaj potrebe za mokrenjem (pritisak)
— Učestalo mokrenje
— Bolovi u trbuhu
Infekcije mokraćnog sustava najčešća su bakterijska upala u žena. Obično se javljaju u dobi između 16 i 35 godina, jer se godišnje zarazi 10 % žena, a 60 % ih oboli od ove infekcije najmanje jednom u životu. Upala se često ponavlja, u skoro polovici oboljelih žena u roku godinu dana. 90% svih infekcija mjehura uzrokuju takozvane bakterije Escherichia coli, skraćeno bakterija E. coli.  Čimbenici koji mogu uzrokovati upalu mjehura su ženska anatomija, životna dob, spolni odnosi, način života, liječenje antibioticima, uporaba dijafragme i spermicida, dijabetes i obiteljska povijest bolesti.

KAKO DJELUJE PRIRODNA TVAR D-MANOZA

D-manoza je prirodni šećer koji u malim količinama proizvodi samo ljudsko tijelo i zato mu nije stran. Značajan je po antiadhezijskom djelovanju na bakterije, jer se veže za bakterije E. coli, te sprječava njihovo taloženje na stijenkama urinarnog trakta. Neutralizirane bakterije lako se izlučuju iz tijela  mokrenjem i više ne mogu izazvati infekciju. D-manoza se izlučuje nepromijenjena u urinu u roku 30 minuta nakon ingestije i ne uzrokuje neželjene nuspojave.*

femidoc® UROEXPRESS® DIREKT – O proizvodu

Za prevenciju učestalih infekcija mokraćnih kanala / upale mjehura uzrokovane bakterijom E. coli. Pomaže pri liječenju infekcije mokraćnih kanala.
Sastav: D-manoza, prah crvene cikle, okus maline, limunska kiselina, trikalcij-fosfat, magnezijeve soli, sukraloza, inulin, ekstrakt lista medvjetke.

Upute za uporabu: femidoc® UROEXPRESS® DIREKT vrećice mogu se uzimati bez vode. Kao prevencija uzima se jedna vrećica dnevno. Kao pomoć pri liječenju uzima se po jedna vrećica dva puta dnevno. Za oralnu uporabu: ne smije se prekoračiti preporučena dnevna doza.