Oly – Nal sprej za nos

7,35  uključ. PDV

Nježno oslobađa začepljen nos bez stvaranja navike.

Nema na zalihi

Compare
Kategorija:

Opis

Neto sadržaj: 10 ml

Sastojci: 2% EctoinTM, 2,1% natrijev klorid (morska sol), pročišćena voda i fosfatni pufer.

Način uporabe: Osim ako Vaš liječnik nije drugačije propisao, pritiskom na potisnik spreja raspršite medicinski proizvod 1-2 puta u svaku nosnicu, nekoliko puta dnevno, odnosno po potrebi. Djeci u dobi od 6 do 10 godina će trebati pomoć tijekom primjene.

– Nježno i na priodan način oslobađa nos i sinuse – bez stvaranja navike.

– EctoinTM je prirodni sastojak koji stvara sloj hidrofilma na sluznici.

– Zamišljen da oslobodi nos i sinuse.

– Podupire prirodnu zaštitnu barijeru organizma u nosu.

– Bez konzervansa.

Sprej za nos, hipertonična otopina sadržava EctoinTM, 100% prirodni sastojak dobiven od mikroorganizama koji žive na ekstremno nepovoljnim staništima (npr. gejziri, slana jezera, pustinje). Djeluje tako što ispire i smiruje nadraženu mukoznu sluznicu nosa, dok istodobno ne prodire u stanice. Ova hipertonična otopina je namijenjena za nježno otčepljivanje nosa i sinusa jer ovaj proizvod pomaže u izvlačenju suvišne vode iz slojeva koji oblažu sluznicu nosa. EctoinTM formira površinski sloj propusnog hidrofilma oko stanica sluznice nosa te pomaže smirivanje i ponovnu hidrataciju, ojačavajući pritom prirodnu zaštitnu barijeru organizma u nosu.

Napomene: Držati izvan dosega i pogleda djece. Ne koristiti duže od 6 tjedana nakon prvog otvaranja. Ne dijeliti ovaj medicinski proizvod sa drugim korisnicima. Prije primjene moli se pročitati upute za uporabu.

Način čuvanja: Na temperaturi ispod 25 °C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.