TENA PANTS NORMAL LARGE

10,09  uključ. PDV

Compare
Kategorija:

Opis

Zahvaljujući sustavu ConfioFit, ove tanke i anatomske upijajuće gaćice pružaju korisnicima zaštitu uz veliku udobnost. TENA Pants Super imaju dodatnu sposobnost upijanja i prikladne su za upotrebu preko noći. S obzirom na veliku prozračnost preporučeni su izbor za dobro zdravlje kože.

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju sa sustavom ConfioFit imaju jedinstven dizajn koji slijedi konture tijela, pa je ovaj proizvod koji pruža visok stupanj zaštite tanak i još udobniji. TENA Pants upijajuće gaćice sa sustavom ConfioFit poprimaju oblik tijela pa su manje vidljive pod odjećom.

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju sa sustavom ConfioFit sadrže visokoučinkovite barijere protiv propuštanja za izvrsnu zaštitu, bez obzira je li korisnik u stojećem, sjedećem i ležećem položaju.

Tehnologijom FeelDry čak i velike količine urina brzo se odvode u jezgru proizvoda. Urin se zadržava u jezgri čak i pod pritiskom te ostaje podalje od kože, čime se osigurava veća udobnost. To je važan prvi korak prema dobrom zdravlju kože.

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju skidaju se lako kao što se i navlače. Jednostavno otrgnite bočne šavove.

Pakiranja:

L – 10 upijajućih gaćica za opseg kukova 100-135 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.