Microdacyn 60 Hydrogel, gel za rane

20,51  uključ. PDV

Nema na zalihi

Compare

Opis

Microdacyn 60 Hydrogel gel za rane je elektrolizirani hidrogel koji se koristi za čišćenje i vlaženje akutnih i kroničnih rana, čireva, posjekotina, ogrebotina i opeklina, uključujući one u ljudskim šupljinama kao što su usne, nosne ili ušne šupljine.

Natrijev hipoklorit i hipoklorovita kiselina su pomoćne tvari koje mogu imati lokalni antimikrobni učinak. Pomaže tijelu u vlastitom procesu ozdravljenja smanjujući mikrobiološko opterećenje i stvarajući vlažnu okolinu.

Microdacyn 60 Hydrogel može se univerzalno koristiti u kontekstu opsežnog cijeljenja rana.

Upotreba:
Microdacyn 60 Hydrogel je spreman za upotrebu i nije ga potrebno miješati ili razrjeđivati. Nanesite Microdacyn 60 Hydrogel izravno na zahvaćeno područje. Koristite Microdacyn 60 Hydrogel svaki put kada mijenjate zavoj.

Očistite područje i pustite ga dok se ne osuši. Nanesite tanak sloj Microdacyn 60 Hydrogel na zahvaćeno područje i okolno područje. Koristite jednom ili dva puta dnevno: zamotajte po potrebi.
PAKIRANJE: 120g
Sastojci:
elektrolizirana voda (H 2 O), natrijev klorid (NaCl), natrij magnezij fluorosilikat, natrijev fosfat, pomoćne tvari: natrijev hipoklorit (NaOCl) i hipoklorovita kiselina (HOCl).

Rukovanje:
Microdacyn 60 Hydrogel je biokompatibilan za indiciranu uporabu, ne iritira ljudsku kožu, oči ili grlo i ne uzrokuje osjetljivost kože. Nisu potrebne posebne mjere rukovanja.

Upozorenja i važne mjere opreza:
Nemojte koristiti ako je sigurnosni utikač oštećen. Samo za vanjsku upotrebu, ne za injekcije ili gutanje. Nemojte koristiti ako ste preosjetljivi na sastojke u otopini. Nemojte koristiti Microdacyn 60 Hydrogel u kombinaciji s drugim lokalnim proizvodima bez savjetovanja sa zdravstvenim radnikom. Ako su rane duboke ili teške ili ako imate drugih nedoumica oko liječenja, obratite se zdravstvenom djelatniku. Ako se pojave znakovi infekcije (pojačana bol, krvarenje, gnojenje) ili ako rana ne pokazuje znakove zacjeljivanja, obratite se zdravstvenom djelatniku. Sve nuspojave prijavite svom liječniku. Čuvati izvan dohvata i nevidljiv za djecu.

Čuvanje: Čuvajte
Microdacyn 60 Hydrogel u originalnom zatvorenom spremniku u uvjetima okoline. Čuvati na sobnoj temperaturi i izbjegavati smrzavanje. Otopina nije zapaljiva. Nakon upotrebe, ponovno zatvorite spremnik prije spremanja.

Stabilnost:
Dok se ne otvori, zajamčena je stabilnost i sterilnost Microdacyn 60 Hydrogela do isteka roka valjanosti (za godinu i mjesec datuma isteka, vidi bočicu “GGGG MM”). Zabilježite datum otvaranja na bocu u području “Datum otvaranja”. Stabilnost i sterilnost neotvorenog Hydrogela zajamčena je do 60 dana nakon otvaranja.

Sterilnost proizvoda:
Sterilnost je funkcija konzervansa koji su svojstveni tekućini.

Zbrinjavanje:
Hidrogel je netoksičan i siguran za okoliš. Ne postoje posebne upute za odlaganje.

Dobavljač: Advanta, doo Dragomer, Stara cesta 7, 1351 Brezovica kod Ljubljane, Slovenija
Proizvođač: Oculus Innovative Sciences Netherlands BV