Prolife kapsule

9,50  uključ. PDV

Idealan oblik za svakodnevnu primjenu te prilikom uzimanja antibiotika.
Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.

Compare
Kategorija:

Opis

Prolife kapsule, dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Prolife kapsule sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji tvori spore te je otporan na visoke temperature i kiseline u probavnom sustavu.

Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne mikroflore.

Kada uzeti Prolife kapsule

Poremećaji ravnoteže crijevne mikorflore mogu dovesti do probavnih smetnji. Često se javljaju nakon uzimanja nekih lijekova, kao što su antibiotici, koji se koriste za liječenje bakterijskih infekcija.

Međutim, antibiotici imaju učinak i na dobre bakterije. Posljedica je neravnoteža crijevne mikroflore i pojava neugodnih simptoma, a u tim slučajevima može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u crijevima.

Kako se primjenjuju Prolife kapsule

Odrasli uzimaju 2 kapsule dnevno. Treba popiti cijele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti te njihov sadržaj umiješati u tekućinu (voda, mlijeko) sobne temperature.

Kada se uzimaju uz antibiotsku terapiju, treba ih početi uzimati isti dan kad i antibiotik, s razmakom od nekoliko sati, kako ih antibiotik ne bi uništio.

Pakiranje od 20 kapsula.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.