PULSNI OKSIMETAR P-01

50,43  uključ. PDV

Za Korisnike kojima je potrebna kontrola zasićenosti kisikom (SpO2) u arterijskom hemoglobinu(KOBP, kronični bronhitis, zastoj srca, emfizem, cistična fibroza, astma…

Nema na zalihi

Compare

Opis

Opis proizvoda

Pulsni oksimetar prijenosni je, praktičan i neinvazivan uređaj koji se upotrebljava za mjerenje zasićenosti kisikom (SpO2) u arterijskom hemoglobinu te za mjerenje srčane frekvencije.

Namijenjen je osobnoj primjeni odraslih pacijenata (težina: >30 kg) i djece (težina: od 20 do 30 kg). Preporučujemo uporabu na kažiprstu, srednjem prstu i prstenjaku jer su ti prsti prikladni za mjerenje.
Namijenjen je mjerenju na licu mjesta ili praćenju tijekom kućne zdravstvene njege i u medicinskim ustanovama
Princip je rada proizvoda sljedeći: tehnologija fotoelektričnog mjerenja hemoglobina usvojena je u skladu s tehnologijom pulsnog skeniranja i snimanja kapaciteta, tako da se dvije zrake različitih valnih duljina svjetlosti mogu usmjeriti na vrh ljudskog nokta kroz senzor u stezaljci za prst.
Zatim se izmjereni signal može dobiti s pomoću fotoosjetljivog elementa, stečenih podataka putem kojih će se prikazati na zaslonu obradom u elektroničkim sklopovima i mikroprocesoru.

Pulsni oksimetar NIJE namijenjen za uporabu kod novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se da je debljina prsta kod odraslih i djece između 8 i 25,4 mm.

Uređaj prikazuje sljedeće parametre: Postotak SpO2, srčana frekvencija, indikator baterije, grafikon sa stupcima, oblik pulsnog vala, oznaka otkucaja srca, perfuzijski indeks

Dodatna oprema uz uređaj:

  • Vezica za nošenje
  • Jedan korisnički priručnik
  • Jamstvena Izjava