Yasenka IMUNO BETA-GLUKAN 700 PLUS

35,19  uključ. PDV

Za imunitet i energiju

 

Dodatak prehrani s beta glukanom, vitaminom C, Q10, ginsengom i cinkom.

Potpuna formula za energiju, imunitet i koncentraciju. Za što se preporuča uzimanje Imuno BETA GLUKAN 700 PLUS:

  • -za jačanje imuniteta
  • -za savladavanje osjećaja kroničnog umora
  • -za postizanje bolje koncentracije
  • – za bolju radnu sposobnost i kognitivne funkcije

PAKIRANJE: 60 KAPSULA

Compare

Opis

imuno BETA GLUKAN 700 PLUS  kapsule sadrže visokopročišćeni beta-(1-3/1,6)-D-glukan izoliran iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae, vitamin C, cink, koenzim Q10 i ekstrakt korijena ginsenga. Visokopročišćeni beta-(1,3/1,6)-D-glukan veže se na receptore makrofaga i aktivira prirođeni i stečeni imunološki odgovor. Rezultat toga je otežan ulazak patogena u organizam, brže prepoznavanje i uništavanje patogena, smanjen upalni odgovor, jačanje imunološkog sustava beta-glukanima čini ga otpornijim na viruse i bakterije, smanjuje jačinu infekcije i dokazano ubrzava oporavak. Imuno BETA GLUKAN 700 PLUS preporuča se uzimati kod  priprema organizma za stresno razdoblje (ispitni rokovi, zahtjevno razdoblje na poslu, sportski napori, jačanje imuniteta),  u trenutku kada osjetite nedostatak energije, mentalnog fokusa i kroničnog umora, te za brži oporavak, jačanje imuniteta i povratak snage nakon bolesti.

UPUTE ZA UPOTREBU

IMUNO BETA GLUKAN 700 PLUS kapsule uzimaju se u dozi od 2 kapsule na dan odjednom s čašom vode, pola sata prije ili dva sata poslije jela. Preporučuje se uzimati u trajanju od 2 do 3 mjeseca.

SASTOJCI

Beta-(1,3/1,6)-D-glukan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae; želatina; L-askorbinska kiselina; cinkov glukonat; koenzim Q10; suhi ekstrakt korijena ginsenga (Panax ginseng); tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; bojilo: titanov dioksid.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI

1 Kapsula % *PU 2 Kapsule % *PU
Beta- (1,3/1,6)-D-glukan 350 mg 700 mg
Vitamin C 75 mg 75 150 mg 187,5
Koenzim Q10 10 mg 20 mg
Ekstrakt korijena Ginsenga 10 mg 20 mg
Cink 7,5 mg 75 15 mg 150

NAPOMENE

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

UPOZORENJE

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

UVJETI ČUVANJA

Čuvati na temperaturi do 25 °C, u dobro zatvorenoj bočici.

NETO KOLIČINA

60 kapsula – 44,04 g